maandag 28 mei 2018

DAG 1

De rondleiding in de boerderij was zeer interessant. We zagen koeien, mochten de konijnen aaien. Daarna mochten we de kippen en de geiten eten geven. 

Ondertussen weten we ook in welk team we zitten. Het was een superleuk spel. Vervolgens brachten we een bezoek aan de Dodengang, waar we meer uitleg kregen over de soldaten en de oorlog. 

Daarna trokken we naar het centrum van Diksmuide voor een wandeling door de historische stad. We zagen veel mooie gebouwen en een mooi park. Anne-Sophie zorgde voor een lekkere spaghetti bij thuiskomst.

Onze eerste avondactiviteit was een krantenspel, waarbij we zo snel mogelijk antwoorden moesten opzoeken. Om af te sluiten, speelden we nog een bingospel. Sommige teams verdienden al een pak euro's met de opdrachten, die ze wonnen. Het is hier supercool! Geniet van een paar sfeerfoto's. 1 opmerking:

Isabelle Vandendael zei

Lieve meester en juffen,

Fantastisch om via deze weg nieuws te hebben over de kids. Leuk om te zien hoe gelukkig zij er allemaal uitzien. Het zonnetje is van de partij, ook mooi meegenomen.

Hartelijk dank voor de moeite en de foto's, en geniet er nog met volle teugen van!

Groetjes,

Isabelle
Mama van Julie, 4A